onsdag 28 januari 2009

ANDERS BLOM går från klarhet till klarhet. Inte visste jag att han var en stordängare på sång å gitarr också. Bra att veta när det drar ihop sig till kalajs.

KOLLA: http://duckflower.blogg.se/

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tackar !

Stordängare vet jag inte men en och annan låt kan man väl klara av.

Det finns lite gamla inspelningar här:

http://duckflower.bravehost.com/musik-.htm

Efter m/59 Fri Fys så spelade jag själv på diverse ställen till 1998 sen lade jag livemusiken på hyllan pga att rösten pajade, detta berodde nog mest på för mycket tobaksrökning.

Slutatde röka 2001 och efter 7 års uppehåll så har rösten börjat komma tillbaka.

Spelningen i Hovs bygdegård var min första sedan 1998 så rampfeberna var ganska hög innan spelningen men det gick bra och var mycket uppskattat.

Spelat in har jag inte gjort sedan 1986 så all musik som ligger på hemsidan är inspelad mellan 1979-86, det finns fler gamla inspelningar bevarade som jag kommer ta med så småningom och sedan funerar jag på att skaffa en portastudio eller något sådant och börja göra nya inspelningar igen.


Det roliga med mitt musicerade var att jag inspierade min brorsa till att börja med musik en gång i tiden och han försörjer sig nu som musiker, han kommer att hålla en konsert i Skänninge församlingshem 1/3, inget den som är intresserad av klassisk musik bör missa.

Ja, klassik musik för min bror är Chopin, Mozart osv för mig är det Elvis, Chucken osv LOL

Anonym sa...

BRA låtar, Blom och rolig intervju med värmlandsraggare.

Anonym sa...

Thanx !

/ AB