torsdag 22 januari 2009

UR TOBBES DAGBOK: Nyss vispat ihop FredagsFrågan till Corren. Sjukligt enkel fråga. I går kväll förste babblare hos Reumatikerförbundet i Linköping. Mucho folk, trevlig stämning. Fick Elvis-tavla, Kaninen Skrutt och semla till gage. Höll den stipulerade hastighetsgränsen hem. Stannade till vid Statoil i Rimforsa. Där stod Brorsan och slöhängde vid sin nya Passat från 1988, inköpt hos Tony i Ulrika för 10 000. Går som en klocka. Jag langade över Haynes bilbok Passat 1988-1996 till brorsan. Kom över den billigt på Tradera.
LUGNT Å STILLA vid Statoil i Rimforsa. Inte ett enda upplopp. Inte en enda stripteasedansös.
SNART IVÄG TILL RIMFORSA igen. Björn Eriksson, Hövdingen, och länets andre varselsamordnare ska träffa "kris- och varsel"-gruppen i Kinda. Plats: Storgården. Måste de träffas, räcker det inte att läsa de förslag JAG langade fram i Corren för drygt en vecka sen.
SNACKADE MED MARTIN i mobilen på väg från Töntköping till Kisa i går. Ser ut att bli en trip till Vadstena nu på lördag.
LINDQVIST Correns redaktion här i Kisa hostar å snörvlar. Ungdomar bara grinar å gnäller.
LÄSTE HELENAS blogg --- http://himmelenellerhelvetet.blogspot.com --- hon skriver nåt om att det går utför med Alliansen. Vet inte riktigt vad hon syftar på, jag har medvetet avstått från att konsumera nyheter den här morronen. Martin sa att han har en flaska absint hemma. Jag har aldrig druckit absint. Inte han heller. När vi gick i Vadstena samrealskola drack vi annat än grön absint.
NU DRAR LINDQVIST och jag till Rimforsa. Hövdingen kall(n)ar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Blir absent av absint och blir grön över hela kroppen...som han i TV........näe inte Hulken men
Kermit.

Helena sa...

Kolla du har länkat... Så bra!

Att Kd inte kunde "köpa" äktenskapsförslaget så att ALLA älskande människor har samma möjligheter var ingen nyhet. Men att Bjöklund känner sig SÅ odelaktig i beslut (eller sover han på mötena´?) att han lägger fram egna förslag om att försvaret måste ges mera resurser.
Det kan bara gå utför.....

Anonym sa...

Snusandet har för mej blivit en prisfråga.

Helena sa...

Vilken härlig Ledare i dagens Correspondent förresten.
(djup, djup ironi !!!)

Anonym sa...

FredagsFrågan var så enkel att det vore under min värdighet att besvara den.
Der Besserwisser