tisdag 13 januari 2009


TERRORN FORTSÄTTER. 900 palestinier rapporteras ha dödats sedan Israel satte i gång sitt anfallskrig. Antalet dödade israeler uppges till 13. Israels "precisionsbombningar" har bland annat massakrerat en sjukvårdsklinik i Gaza som drivs av Svenska kyrkan. I helgen bombades en skola som drivs av FN. Omvärlden beklagar.

ISRAEL måste bojkottas -- nu!

UNGEFÄR 1,5 miljoner människor trängs som hoppackade sillar i Gaza. Ytan är inte ens så stor som Öland. Israel låter ett vitt regn av flygblad falla över befolkningen där palestinierna uppmanas ta skydd. Ta skydd? Var?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Religionskrig verkar vara det svåraste att få bukt med.
Fullvuxna karlar springer omkring som en skock höns i sönderbombade städer och kysser sina krusifix och knådar radband. När ska dom växa upp och få upp ögonen och se vad som händer runt omkring dom.
Jag blir fly förbannad när jag ser dessa fanatiker på nyheterna varenda kväll, så jag orkar inte bry mig längre. Dom irrar runt som i trance och gapar och skriker. Kan man inte förvänta sig ett mognare beteende. Detta oavsett landstillhörighet, så man tycker nästan inte synd om någon. Dom är lika goda kålsupare allihop.
Har nu blivit fadder till en 5-årig flicka Gracy i Indien. Där får dom lägga ner all energi på att hitta mat o vatten för dagen och ännu flera skulle dö, om dom dessutom skulle vara tvungna att slåss och kriga hela dagarna.
Varför utsätts människor som redan lever i missär för ännu mer elände?
Gud har inte fördelat plågorna precis.

Anonym sa...

BOJKOTTA ISRAEL

Anonym sa...

Skippa momsen på dill.