fredag 30 januari 2009

ELVIS Å CHARLIE. Charlie Hodge, alltså. Hittade bilden på den franska fanklubbens hemsida: www.elvismyhappiness.com
JAG HAR TRÄFFAT och skakat hand med Charlie. Rättare sagt: Han har träffat och skakat hand med mig. "Samma fasta handslag som Kungen", sa han, fast på engelska.
LITE LÖJLIGT är det allt att han måste envisas med exakt samma polisonger som Elvis. Annars är Charlie helt okej.
RADIO ÖSTERGÖTLAND fortsätter bearbeta mig. Hon som ringer heter Rosemarie Karlsson. Nån slags boss. Trevlig. Angenäm att ha i örat. Ska jag ställa upp?
DOMETIC I MOTALA varslar ytterligare ett hundra metallarbetare. Du hittar nyheten på www.corren.se --- under nyheten att Foppa Forsberg är tillbaka i Modo. Dometic håller till i samma byggnad som Electrolux (det senare bolaget hyr av det förra) och varje gång jag besöker Elux ser jag hur ödslig verksamheten är i Dometics räjonger. Inte kul att vara beroende av USA-marknaden just nu. Fan vet om företag som Dometic i Motala eller Ljunghäll i Södra Vi kan överleva.
HAR DU BESÖKT ATELJE SÖDERGÅRDEN utanför Kisa? Marita har drivit upp verksamheten från noll till rock´n´roll på åtta år. Nu lägger hon av. Hör av dig om du vill driva caféet vidare.
HAR´U HÖRT det senaste? Att Reinfeldt och Anders Borg va ute och åkte lastbil häromdan. Utan livvakter och utan medarbetare. Plötsligt kom de fram till en tunnel och strax före tunneln satt en vägskylt som förklarade att maximal höjd är 2,3 meter. Eftersom Reinfeldts och Borgs lastbil är 2,5 meter hög stannade de bilen.
--- Ser du nån polis? frågade Anders Borg.
--- Nä, sa Reinfeldt.
--- Då kör vi, sa Borg.
ETT SÅNT DÄR företag som säljer dildos och andra sexhjälpmedel har etablerat sig i Ullared. Gissa det nya namnet på Ullared.
SNUSAVHÅLLSAMHETEN går riktigt bra. Tre veckor snart. Stötte ihop med en annan tjomme som också lagt prillan på hyllan. Fast han köper sånt där nikotinfritt snus för sammanlagt 60-70 spänn i veckan. Sa som det är. Att jag inte fattar vitsen.
EN TOKFAN som kallar sig observer fortsätter att förorena den här bloggen med stinkande kommentarer. Oscarsson junior, Rockabilly Rebel och Bo Sverre läste dock lusen av stinkbomben observer.
KOLLA VAD CHARLIE HODGE gör. Han röker. Fan ta dej, Charlie. Hade du inte rökt hade Elvis levat. Passiv rökning dödar!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Urrk nu är han här oxå:

http://duckflower.blogg.se/2009/january/nyimporterad-1958-impala-pians-blogg.html#comment

Anonym sa...

Alla dom där i "Memphismaffian" körde ju med samma polisonger och frisyr (försökte iaf, det gick inte så bra), hur många miljoner slösade Elvis på dom eg?
Bry dig inte om "observer"
Trevlig helg.

Anonym sa...

Glömde: Vad ska du göra i Radio Öst?

Anonym sa...

Klart du ska va med i lokalradradion, du kan göra reklam för bloggen och smyga in Elvis, kör hårt

Anonym sa...

I let´s dance är orkestern bäst.

Anonym sa...

Radio Östergötland behöver piffas upp så du ska nog tacka ja. du var ju med i en panel för några år sedan.
PS, bra skrivet om Vadstena idag, jag instämmer.

Anonym sa...

Nu är det ett segt folk på Kolahalvön igen. Observer gläds åt sin sats. Säg nåt för faan.

Anonym sa...

Har alla ballat ur fullständigt.

Anonym sa...

Jag kan svaret på Gåta om ULLARED !!! Meen ! Det visste du redan,va?