fredag 23 januari 2009

ELVIS var den förste jämställde mannen. Hanterade strykjärn & skurmopp lika geschwint som gitarr & mikrofon. Eller som han sjunger på en av sina drygt 640 låtar: Clean up your own backyard.

JERRY PRUTZ -- hur fan gör man ett tysk y eller va det heter? -- är att lita på. Två lotter till en kongress med Lordi som vinster i en kommande FredagsFråga.

200 PERSONER varslas på BT i Mjölby --- och Correns förstasida handlar om några tokhögerkatoliker som lyckades hyra klosterkyrkan i Vadstena. Att döma av nyhetsgraderingen ockuperades Vadstena av en tungt beväpnad tokhögerkatolik-armé.

SKER I DET TYSTA --- tusen & åter tusen timanställda och andra visstidare försvinner från kommuner och landsting.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Han strök och strök och en vacker dag strök han med.
Fredagsfrågan var ganska enkel.

Anonym sa...

Fredagsfrågan var enkel därför att ett av priserna är Dostojevskijs Idioten.

Anonym sa...

Blir frågorna enklare pga priserna?
Hittar inget samband.

Anonym sa...

Det är bäst att man lär sig finska om man ska på en kongress med Lordi. En konsert vore betydligt trevligare.

Anonym sa...

Det hedrar Torbjörn att du skriver om Correns idiotiska nyhetsbevakning. 200 varslas från BT men Corren drar på om katoliker som fått hyra några kyrkor.Jag pren inte på tidningen utan läser den på nätet och efter bevakningen av finanskrisen kommer jag aldrig att pren på Corren. Priset tas när chefred Sigvardsson går ut och uppmanar läsarna att komma med tips hur krisen ska lösas. Vilket fånigt sätt att försöka hamna i debattens centrum. Tänk om Corren kunde komma med egna förslagistället, nu handlar det bara om att jaga sjukskrivna och arbetslösa.

Anonym sa...

Lugn och fin. Charlie, alla vet att Corren är en mörkblå högertidning med TG som ett vänsteralibi.

Anonym sa...

After work-bowling på Strandgatan 2
Jag har med mig Klot-Iris, för hon rullar så gött och spårar aldrig ur. Letar klockor eller spårar ur gör bara SJ.s tåg.
Håll Er på rälsen i helgen men ändå, lets dance.

Anonym sa...

Menar du ett sånt här ü? Vet inte om alla tangentbord är likadana men på mitt sitter det en tangent bredvid å:et med ett uppochnervänt v, två prickar och en liten krumelutt. Tryck på den och sen direkt på u så får du ett tyskt!!

Anonym sa...

Tryck på tangenten till höger om
Å, 2 prickar och sedan u
ü.