måndag 29 juni 2009

ALMEDALSVECKAN yeah yeah yeah. Correns chefredaktör och en ledarskribent bevakar spektaklet på plats, jag bevakar vad som händer i Kinda. På bilden ses en av alliansens väljare på promenad i Visby.

I DAG framträder folkpartiledaren Björklund på ön. Är han den mest pantat puckade av regeringens medlemmar? Vet inte. Ful är han iallafall.

MICHAEL JACKSON hade varken hår eller kroppsfett när han avled. Stackars jävel. Vilket liv.

CORRENS LEDARSIDA hyvlar av Lars Ohly i dag, måndag. Ohly ocha hans politik lämnar förvisso mycket i övrigt att önska, men det intressanta med att kolla vad tidningarna skriver i dag är att upptäcka hur få skribenter det finns till vänster om högeralliansen. Jag hörde Göran Greider utveckla det temat i en intervju i P4 för snart en vecka sen. Greider frågar vilka konsekvenser det får för opinionsbildningen och det öppna samtalet när 9 av 10 tidningar och 8 av 10 så kallade tankesmedjor rabblar den marknadsliberala lära som är allianshögerns program.

KONSEKVENSEN är att vi bli hjärntvättade, utan att riktigt fatta hur det gick till. I går framträdde en av alliansens i särklass mest patenterat pantade puckon i SVTs Rapport. Gunnar Axén heter han och moderat är han. Nåt mer dumdrygt får man leta efter. Jag vet för jag har lett flera debatter där han suttit i panelen. De debatterna var inget att le åt, och den som log allra minst var det dokumenterade tjurhuvet Gunnar Axén.

4 kommentarer:

Rolf sa...

Låren sitter i skorna och jag fick nästan hicka Tobbe, när du tyckte att frågan var så lätt.

postbil25 sa...

Det är allt tur vi had dig så vi får lite balans i rapporteringen.
Ha en skön sommar.

Helena sa...

Så du törs skriva om herr Axén! Tur att du är som du är och inte som du ska.....
Håller fullt med dig ang honom. På sin blogg visar han att hans åsikter är de riktiga (och de ända!!)och sympatiserar man inte så nonchaleras man totalt.

Du/Ni är väl laddade inför morron dagens Almedalstal ? Att höra näringsministern tala i falsett om hur duktig hon & Alliansen är.
Håller med Ohly, "det krävs en näringsminster värd namnet" , förresten gäller det resten av gänget ocskå !

raimo sa...

Helena o. Tobbe har rätt om Axén, det var han som misstänktes för hustrumisshandel för nåt år sedan. Hoppas du håller bloggen igång över sommaren, behövs som motvikt!