söndag 16 oktober 2011

Höstdag med strålande sol. Presleydneten tvättar fönster. Kåken vimlar av fönster, de verkar föröka sig mellan varje fönsterputsning. En storståtlig björk bara några meter från fasaden -- inte så där överdrivet Einsteinsmart. Björken fäller på fönsterrutorna. Jag fällde ena hälften för några år sen, den andra lever för att förgylla advents och juletid. Bilden: Presleydenten låter ljusslingorna slingra kring björkens stamm veckan före fösrta adfvent 2010. Tidigare har jag alltid klättrat men nu tycker fruga å barn å svågrar att gubben är för gammal för att klättra högt i björken. Därför uppenbarade sig plötsligt Johannas Micke med lastbilen. Kändes så där. Nu fortsätter jag putsa fönster till tonerna av cd´skivan Rockabilly Rules. Nej, den heter inte så men jag finner titeln högst träffande.

2 kommentarer:

Helena sa...

Med musik går det mesta enklare, absolut att putsa fönster. Ännu lättare är det om man har personal... "Min" är inte RUT-avdragsgill, men ganska billig än då. ;)
Hoppas att hjälpmedlet som visas på bilden uppenbarar sig även i år. Det ser högt ut ! Inte långt kvar till Advent, närmare bestämt 42 dagar. :D

Torbjörn sa...

bara 42 dagar kvar.... dags att börja planera