tisdag 4 november 2008

ANDERS BORG PLOCKAR POÄNG

JAG HAR aldrig inbillat mig att vänsterpartierna tar hem en promenadseger i valet 2010. Efter att ha läst vad råttsvansen Anders Borg skriver i dagens DN tillsammans med partivännerna Sven Otto Littorin och Cristina Husmark Pehrsson förstår jag att socialdemokraterna får det rejält tufft. Moderaterna är allianspartiernas enda tillgång och en livsfarlig motståndare för vänsteroppositionen. Mona Sahlin har det skakigt på förtroendebörsen just nu. Anders Borg stärker sina aktier. Spelar ingen roll om hans kritik av bankerna och försvaret av värnskatten är taktiskt/populistiskt betingat --- Borg plockar poäng bland allmogen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Mona Sahlin får aldrig till det riktigt ordentligt. Hon borde nog träffa en riktig hantverkare.
Gör man ett anagram på hennes namn
dvs kastar om bokstäverna huller om buller så bildas ändå
HIMLA OSANN.
Vad kan du då få av SNAR BEDROG?

Anonym sa...

Bra fråga,. Ingen aning. Jag är skitkass på sånt där.

Anonym sa...

Jag gör en ny kullerbytta med namnet som då bildar ett annat ord
BRAGDROSEN.....men den lär han väl aldrig få!!

Anonym sa...

Anders Borg förstås.
Han kanske borde medverka i årets julkalender "Skägget i brevlådan"
eller kanske ännu bättre "Hästsvansen mellan benen".
En actionkomedi som i första hand vänder sig till barn i lågstadiet.
Gjord av "Fråga Anders o Måns" från TV. Anders Borg o elake Måns i huvudrollerna, som drar varandra i svansen..49 dagar 12 timmar och 12 minuter till julafton.

Helena sa...

Inte tusan ska vare sig barn eller någon annan för den delen behöva se Råttsvansen medverka i Julkalendern. Nån måtta får det väl ändå vara !

Anonym sa...

för en gångs skull har Torbjörn Gustavsson rätt/också en blind höna/sossarna har inget nytt att komma med och tack vare Sahlins fiasko sitter alliansen kvar

Anonym sa...

Anonyma bloggare...står dom inte för sina åsikter eller?

Anonym sa...

Oj vad ni skojar till det! Om jag får påpeka med det allra ödmjukaste, att det rör sig om ekonomi, och vi är inte framme än.Ingen sosse har vågat ändra på sin politik innan, men nu är det andra vindar som blåser. Håll i hatten Mona.S. och alla ni andra. TJOFLÖJT...