tisdag 25 november 2008


HÄR SITTER JOHANNA och skrapar en Trisslott i härlig miljö. Och självklart blev det vinst. Johannas pappa Anders fixar FredagsFrågan i Corren lekande lätt, och Johanna såg till att vinsten förräntade sig. 50 spänn är också pengar.
KOLLA Anders blogg och känn hur de härliga bilderna på honom, hans farsa och svärfar vid lastbilarna jagar undan den bitande novemberkylan. http://duckflower.blogg.se
Å SÅ ETT LE GRANDE GRATTIS till det nya jobbet, Anders.
FREDAGSFRÅGAN på fredag: Läckert pris designat av en av Sveriges bästa fotografer, Paola Svensson, Linköping. Plus White Christmas med Elvis och Trisslotter.
APROPÅ PRISER och FredagsFrågan. Förlaget Premium Publishing sponsrar med det alldeles nyutgivna praktverket Radiogrammofonen. 192 maffiga sidor med ännu maffigare bilder om möbeln som introducerades på 30-talet och vann insteg i Folkhemmet tjugo år senare. Snacka om löddrigt laddad vinst!
ELVA GRADER kallt i Kisa. Snart drar jag till sängs. Ska upp tidigt. Är ledig onsdag för att vråla iväg till Falköping och börja plocka ur svärföräldrarnas lägenhet. Frugan är på US, så tillvaron så här en knapp månad före Jul kunde te sig behagligare.
APROPÅ JUL: Julklappen från Bagarn/Lillpojken är fixad. Exklusiv Elvis-bok, inköpt på Tradera. Värsta fyndet. Bagarn/Lillpojken var inte svår att övetala. Han ska tillåmä slå in den själv.
BETTAN Å ROCKER å nykomlingen Stefan Palmqvist efterlyser listan med glögg- och bjällerklangsrockande julalbum. Lugn, den kommer.
JULSLINGEdekorationsäventyret runt kåken avancerar. Torsdag kväll är det dags för den mångfärgade slingan som slingrar sig kring skylten med Elvis Presley Boulevard på väggen. Jag behöver inga konstverk av Picasso, Matisse, Ernst Josephson och Xet.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Kör försiktigt Torbjörn det är halt och många grattis till Anders för nya jobbet.

Anonym sa...

TACKAR !

/ AB

Anonym sa...

Tack för trisslotten, det blev
25,- x 2, som skrapas ikväll.....återkommer med rapport på resultatet.

Anonym sa...

Eftersom alla tydligen ligger i koma, tänkte jag pigga upp Er med en gåta.
Du sitter i en bil och på vänster sida har du ett stup. Till höger åker en brandbil i samma fart som du. Bakom har du en helikopter och framför en gris.
Hur gör du för att stanna och kliva av?

Anonym sa...

slaktar grisen är svaret på Rolfs gåta. Läste att Tobbe åkt till Falköping, jag var i Lidköping och hämta en bil, jävla slask, noll sikt, hade behövt en tunna spolarvätska
kul att Anders Blom snart är ute på vägarna, grattis

Anonym sa...

Du behöver inte slakta grisen.
Vänta bara till karusellen stannat och kliv av.
Inte ett öre i vinst på 2 nya trisslotter.
Lotteri är den fattiges poesi, brukade min mormor säga.