tisdag 4 november 2008



SIGNATUREN MARILYN försöker va anagramrolig. Jag hatar anagram. Fattar aldrig va som menas. Nu ska jag iväg å tvätta bilen. Nyss ringde Brorsan. Han gick omkring på kyrkogården i Vadstena och läste namnen på gravstenarna. Behövs tidningar? Varför blogga? Hur mycket kostar mjölken? Sen Einar dog för snart tre år sen har jag inte skaffat nån ny katt. Sista åren Einar levde fick han typ 25 vykort till jul.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Var är Marilyn´s anagram?

Anonym sa...

Fick han mer julkort är husse?

Jag kan tala om att djuren får rätt mycket kort. Det är ett H-vete att reda ut om man inte är tjenis med alla i en uppgång så man vet vad djuren heter.

Nu bor ju du i villa så då är det ju bara att dela ut det dit. Tänk om det det stod "God Jul Katten Einar" och det fanns tjugo dörrar att välja mellan.

Det är nu inte långt kvar innan julkorten dimper ner igen. Det är riktigt kul. Mest kul är det för ungdomarna som får sorteringsjobb.
Tänk på dem och skicka mer julkort

Anonym sa...

Rolf är blind, angramet är där bilden på MM finns men nu gäller det stt se opp med Torbjörn, han försöker smita ifrån det han sa om att klippa sig om inte mccain vinner

Anonym sa...

Hej igen, roligt med ny blogg och jag ser att många följer med från bloggspace. Du skriver om moderaterna och A Borg men jag undrar om du inte underskattar väljarna. Mod har närmat sig en del s-ståndpunkter men för de flesta måste skillnaden vara tydlig, särskilt skattepolitiken där ju m vill fortsätta sänka skatten i st f att satsa på vården skola och omsorg. Jag läste deras insändare i dn och du har säkert rätt i att de försöker dra rörliga mittenväljare till sig. Jag tror att klassröstningen är ganska stark ännu men det finns en stor grupp som hoppar lite hur som helst. Jag vill ha mer tydlighet från Sahlin och dom andra, på den punkten håller jag helt med dig, att Sahlin inte känns stark nog. Nog för nu, skriv gärna vad du tror om klassröstning och väljare som hoppar mellan blocken.
Jag måste ha gjort ngt fel, det är tredje gången jag försöker få in kommentaren, får se om det går.

Anonym sa...

Bryggt kaffe och tittar på CNN. Har du bestämt vilken dag du ska snaggas?

Anonym sa...

Marilyn! Marilyn! Marilyn! Alla kvinnor liknar henne på pricken. Jeh!